Menu

About

Who am I

About

Passie, vakmanschap, strategie en het toevoegen van waarde om mensen en bedrijven te laten bewegen. Deze mindset maakt het voor mij als ontwerper mogelijk om relevante en impactvolle projecten aan te gaan. Briljante ideeën zijn doorslaggevend, net als de juiste ventieldopjes voor Max Verstappen, het kuiltje voor de jus of de cliffhanger voor GTST. De laatste jaren heb ik mijn focus gelegd op branding, webdesign, magazines, kranten, digital design en video/motion. Hierdoor ben ik inmiddels net zo allround als Sven Kramer op zijn klapperende ijzers. Vormgevers zijn de gelukkigste mensen op aarde, want we hebben het mooiste vak ter wereld. Zolang we maar puur, krachtig en ambitieus kunnen zijn met een vleugje baldadigheid. 

Nieuwsgierig naar mijn werk? Bekijk dan hier een aantal cases. Dit is een selectie van projecten waar ik aan gewerkt heb in de afgelopen jaren. Meer magistrale projecten zijn beschikbaar op aanvraag.

Ik ben Nick Dijenborgh (1991), een vormgever gevestigd in Emmen. In 2015 studeerde ik af aan kunstacademie Minerva Groningen met een Bachelor of Design graad in communicatie/vormgeving. Momenteel ben ik werkzaam bij IQ Media te Zwolle.

Résumé

IQ Media – 2020-Heden
VDS Crossmedia – 2015-2020
Stage Open Communicatie – 2014-2015
Stage Steil Concept & Communicatie – 2014-2015

Academie Minerva
Bachelor Communication Design – 2011-2015 (Groningen)

Nick Dijenborgh – Graphic Design
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!